Novice

Vampijada

Turistično društvo Sodražica v sodelovanju z Občino Sodražica vabi na VAMPIJADO, ki bo v soboto, 25. aprila 2015, ob 9. uri, na parkirišču ob novem trgovskem centru v Sodražici. Dogajanje bo popestril nastop turške folklorne skupine.
Na tekmovanje v kuhanju govejih vampov se lahko prijavijo ekipe, ki jih sestavljajo maksimalno 3 člani. Najboljša ekipa po izboru strokovne komisije in obiskovalcev bo nagrajena.

Izpolnjeno prijavnico posredujete Turističnemu društvu Sodražica, Trg 25 zithromax 250 mg. maja 3, 1317 Sodražica, do vključno 20. aprila 2015. Dodatne informacije dobite na tel. št. 01/ 83 66 075 ali 051 617 727 (pri Petri).
Vabimo vas, da poskusite skuhati najboljše goveje vampe, obenem pa povabite tudi svoje navijače, da skuhane jedi tudi poizkusijo ter seveda, da navijajo za vas.

P R I J A V N I C A

P R A V I L A   V A M P I J A D E

Vampijada 2023

P R I J A V N I C A

P R A V I L A   V A M P I J A D E

 

Ansambel Franca Miheliča v Sodražici

Tekmovanje za Šedrško kuhalnico

Turistično društvo Sodražica v sklopu prireditve Psoglavski dnevi 2013 vabi na TEKMOVANJE ZA ŠEDRŠKO KUHALNICO, ki bo v nedeljo, 30. junija 2013, ob 9.30 uri, v kostanjevem parku v Sodražici.

Na tekmovanje se lahko prijavijo društva, ekipo pa morajo sestavljati 3 člani. Vašo kuharsko umetnost bo ocenila strokovna ekipa (g. Janez Dolšak - vodja kuhinje v Grand hotelu Union, g. dr http://cialisviagras.n..... Stanislav Renčelj - avtor knjige Tradicionalni proizvodi in jedi območja od Turjaka do Kolpe in g. Josip Markovčič vodja kuhinje Gostilnice Falkenau) in obiskovalci prireditve. Najbolje ocenjeni etnološki jedi iz področja od Turjaka do Kolpe, ki se bo jedla na žlico (ena po izboru komisije, druga po izboru obiskovalcev) bosta tudi nagrajeni.

Vabimo vas, da poskusite skuhati etnološko jed iz področja od Turjaka do Kolpe, ki se bo jedla na žlico, obenem pa povabite tudi svoje navijače, da jedi tudi poizkusijo ter seveda, da navijajo za vas.

Prijavnico in pravila tekmovanja za Šedrško kuhalnico dobite tukaj.

Več ...

Psoglavski dnevi 2013

 

Več ...